EXKLUZIVNĚ PRO ČLENY – akce výhradně pro členské firmy jako jeden z mnoha benefitů členství v Krajské hospodářské komoře KHK

 11. 8. 2022

Pečeť EXKLUZIVNĚ PRO ČLENY, se kterou se setkáváte třeba v našem newsletteru, znamená jediné. Takto označená nabídka se týká výhradně vedení a/nebo zaměstnanců firem, které jsou řádnými členy Krajské hospodářské komory KHK. Je to jeden z mnoha benefitů, které poskytujeme v celé řadě networkingových, vzdělávacích, propagačních, informativních, kulturních, společenských a dalších aktivit a služeb.

Nejbližší akcí EXKLUZIVNĚ PRO ČLENY je Rodinný den s podtitulem MAMI, TATI, TVOJI PRÁCI ZVLÁDNU TAKY. První den nového školního roku ožije jičínské sportovně-kulturní centrum Matěják jednotlivými pracovišti, kde si děti pod dohledem odborníků z firem vyzkouší různá povolání, vydělají si „mzdu“, kterou poté promění v našem obchůdku za odměny. Kromě toho, že děti poznají, že peníze nerostou na stromech, ale stojí za nimi odvedená práce, tak si užijí se svými rodiči nebo prarodiči prima odpoledne plné zábavy, her, zajímavých činností a dobrot. A to vše je pro vedení i zaměstnance našich členských firem zdarma.

Vezměte děti a přijďte oslavit první školní den s Krajskou hospodářskou komorou Královéhradeckého kraje.

Více informací a registrace na akci zde: RODINNÝ DEN s Krajskou hospodářskou komorou KHK aneb MAMI, TATI, TVOJI PRÁCI ZVLÁDNU TAKY | Krajská hospodářská komora KHK (komora-khk.cz)

Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje

IČ: 25948890DIČ: CZ25948890
Zapsána: Krajským soudem v Hradci Králové, Spisová značka A 9526