Manažerské setkání „Pod lízátky“.

 3. 10. 2022

Kdy bude stavba dokončena? Kolik se spotřebuje betonu a kolik tun železa? Bude stadion využívat moderní zdroje energie? Jaký je osud dominanty stadionu, tedy „lízátek“, budou opět funkční? Použije se trávník předpěstovaný nebo se vyseje? A bude vyhřívaný? Odpovědi na tyto otázky a mnoho dalších se dozvěděli účastníci Manažerského setkání „Pod lízátky“, které se uskutečnilo 29. září 2022 přímo v centru dění, tedy v areálu rodící se multifunkční arény v Hradci Králové.

Velké poděkování patří členské společnosti hradeckého jednatelství FC Hradec Králové, která nám poskytla skvělou příležitost nahlédnout na jednu z nejdůležitějších a nejsledovanějších staveb ve městě. Účastníci si prohlédli jak plány, 3D model, tak samozřejmě i rušné dění na staveništi. Pan Martin Korba, obchodní ředitel fotbalového klubu, představil širokou škálu možností pro využití tohoto sportovního stánku i pro firmy a podnikatele.

Akce byla zároveň koncipována jako networking a zúčastněné firmy i jednotlivci měli možnost představit své podnikatelské aktivity a zároveň si při neformálním setkání vzájemně vyměnit informace, sdílet své zkušenosti, prodiskutovat vše, co právě řeší, jaké partnery či zaměstnance hledají.

Komora má ambici být pomyslnou nití, pojítkem v síti vytvořené z členských firem a poskytovat podmínky a příjemné prostředí k navázání dobrých vztahů založených na důvěře. Usilujeme o to, aby měli naši členové důvod a chuť se vzájemně setkávat, doporučovat se, předávat si reference a podporovat se“, dodal Radek Zelenka, ředitel Krajské hospodářské komory.

Fotogalerie (pro zobrazení fotografie klikněte)

 

Dne 30.9.2022
Erika Javůrková, ředitelka jednatelství Hradec Králové

Krajská hospodářská komora Královéhradeckého kraje

IČ: 25948890DIČ: CZ25948890
Zapsána: Krajským soudem v Hradci Králové, Spisová značka A 9526